Ken jij Hans al, teamleider WTB in Hoofddorp

Mijn naam is Hans Muijderman en werk sinds 2014 bij ImProvia in Hoofddorp. Naast mijn werk als Mechanische Engineer en Projectleider ben ik ook teamleider WTB. Samen met ImProvia zorg ik dat mijn Teamleden zich bezighouden met diverse, leuke en vooral uitdagende projecten, zowel op één van onze kantoren als bij onze opdrachtgevers.

Het leuke aan werken bij ImProvia is dat er veel diversiteit is in de kennis en kunde van de medewerkers. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten, vaardigheden en kennis. Op deze manier vullen wij elkaar als teamleden goed aan. ImProvia zet zich in om haar medewerkers te blijven boeien. Zo worden er regelmatig kennissessies georganiseerd waarin je leert van jouw eigen collega’s. Hierin kan je denken aan verschillende onderwerpen zoals: projectmanagement, bulk handeling systems, werkplezier, et cetera. Daarnaast worden er veel sociale activiteiten georganiseerd waardoor je jouw collega’s echt leert kennen.

In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik bezig met verschillende werkzaamheden als Mechanisch Engineer in de Olie&Gas. Hierbij kan je denken aan, reactor internals, well abandonment tools en diverse lab opstellingen. Daarnaast zijn we bij ImProvia altijd bezig met innovatie en de ontwikkelingen in de markt. Daarom zijn wij in 2014 begonnen met 3D printen voor diverse projecten. Binnenkort gaan wij onze nieuwe SLS 3D printer verwelkomen.

Lijkt het jou leuk om in mijn team te werken en actief bezig te zijn met innovaties. Kijk dan nu bij onze vacatures of neem contact op met onze recruiter, Sanne Gebre – van der Heiden via solliciteren@ImProvia.nl.

Reader Interactions