Over ImProvia

Missie – Live Technology

Wij beleven techniek. We zijn gedreven om technologie in te zetten om een impact te maken. We bieden techneuten een podium voor hun expertise en maken techniek weer aantrekkelijk. ImProvianen hebben een passie voor techniek en leveren de wereld fantastische oplossingen door gebruik en integratie van de laatste en nieuwste technologieën. Samen met onze partners en klanten behalen we successen die een impact hebben op de maatschappij. We nemen verantwoordelijkheid voor het succes van onze klanten door het mogelijk maken van techniek.

Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven onze werkwijze en filosofie en zijn leidend in al onze activiteiten en beslissingen. Wij, ImProvianen, vertegenwoordigen onze waarden en verbinden ons als één team.

Verantwoordelijk voor Succes

Wij maken succes mogelijk.

Eerlijk Professioneel

Zakelijk maar eerlijk.

Een originele en andere kijk

Altijd innovatief.

Eén Team

Wij zijn samen ImProvia.

Eén Team

Op een vrijdagmiddag in 2006, zitten een aantal vrienden bij elkaar. Ze zijn het erover eens: TE vaak nemen klanten genoegen met de standaard. Maar waar standaard de norm is, stokt de vooruitgang. Doodzonde en simpelweg niet goed genoeg, vinden zij. Techniek biedt immers uitkomst, voor allerhande maatschappelijke problemen. Dat ze met deze missie in korte tijd de passie van veel gelijkgestemden aanwakkeren, is dan nog slechts een ambitieuze droom...

Kwaliteit & veiligheid

In ons werk draait alles om kwaliteit én vertrouwen. Dat begrijpen wij bij ImProvia als geen ander. Wij zorgen dat die kwaliteit hoog blijft door onze mensen regelmatig te trainen en bij te praten over laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

ImProvia is in bezit van de volgende certificeringen:

NEN en ISO 9001:2015

VCA** 2017/6.0

NEN 4400-1

CO2-Bewust niveau 5

MVO beleid

ImProvia is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij draagt en streeft daarom naar een gezonde balans tussen mensen, planeet en winst in al onze opdrachten en projecten.

We are keen to talk about your next success.