Word jij mijn nieuwe teamlid?

Hallo, mijn naam is Edu Schultz en ik ben sinds oktober 2018 als E&I Engineer bij ImProvia. Tevens vervul ik sinds juni 2019 de rol van Teamleider Electrical.

Mijn engineering carrière ben in begonnen in 2008 bij een bedrijf werkzaam in de olie & gas industrie. Hier heb ik in totaal 8,5 jaar gewerkt voor de raffinaderijen van Shell en BP en de on- & offshore gasproductie installaties van de NAM. Na deze tijd in de petrochemie wilde ik graag wat anders. Daarom heb ik een stap gezet richting de windenergie. Zodoende ben ik februari 2017  begonnen als Project Engineer binnen inspecties en survey projecten aan offshore windturbine installaties. Helaas paste deze uitstap toch niet bij de technische- en engineering uitdaging die ik zocht en wilde ik graag vaker thuis zijn bij mijn vriendin Mounya en onze zoon Liam in ons huis in Noordwijk.

In 2018 ben ik ImProviaan geworden. Binnen ImProvia word ik uitgedaagd op engineeringsprojecten in diverse industrieën zoals machinebouw en product handling. Door mijn rol als Teamleider Electrical ben ik ook betrokken bij allerhande commerciële- en operationele activiteiten. Juist deze veelzijdigheid en de mogelijkheid om iedere keer weer nieuwe vakkennis te leren, blijven mij interesseren en uitdagen bij ImProvia!

Deze mogelijkheden bieden wij al onze medewerkers. Klik hier en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen ImProvia! Of mail jouw CV naar solliciteren@improvia-automation.nl.

Heb jij nog vragen mag je altijd even appen of bellen naar onze recruiter, Sanne Gebre – van der Heiden op 06 5533 4517.

Reader Interactions